Over Marie-Louise

M-L

Even voorstellen….
Oorspronkelijk ben ik universitair opgeleid als Medisch Informatiekundige en een aantal jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in het coachingsvak. Ik heb de opleiding tot Levenscoach gevolgd, welke mij een kompas heeft gegeven om mijn praktijk op te zetten. Gedurende de opleiding werd ik ziek: ik kreeg borstkanker. Een zwaar proces – Het heeft ervoor gezorgd dat ik wat anders naar het leven kijk. Dingen zijn niet meer zo vanzelfsprekend, ik leef bewuster en meer in het nu. En het maakte me tegelijkertijd nog bewuster van waar ik energie van kréég. Dit wens ik iedereen toe die door een vergelijkbaar proces gaat. Of dit kanker is, een burn out, of andere levensgebeurtenis: mijn ervaringen en kennis zet ik graag in om jou te ondersteunen naar meer zelfvertrouwen, rust en energie!

Mijn aanpak is altijd afgestemd op jou. Ik streef ernaar om nooit alleen maar op rationeel niveau bezig te zijn. Mijn ervaring is dat dit nooit echt goed in je ‘systeem’ kan landen. Daarom bestaat mijn aanpak uit rationele en gevoelsmatige aspecten, een combinatie waarbij we verstand, emoties, gevoelens en lijf onderzoeken.

De opleiding tot levenscoach heb ik gedaan bij Sonnevelt opleidingen. Deze is geaccrediteerd door o.a. beroepsvereniging VIV; de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Dit filmpje van Albert Sonnevelt, directeur van Sonnevelt Opleidingen, geeft een mooie visie op vitaliteit.
Ik blijf graag bijleren. Zo heb ik dat de afgelopen jaren bijvoorbeeld gedaan op het gebied van Het Enneagram, Mindfulness en Slapeloosheid. Zo ontwikkel ik een breed scala aan tools, waardoor ik jou kan helpen met datgene wat het beste bij jou past.

Ik kijk er naar uit om, samen met jou, jouw uitdagingen te verkennen en je in staat te stellen deze zelf aan te gaan. Kijk voor meer informatie over hoe ik dat doe, eens onder coaching op deze site.

Nu heb je een klein beetje een indruk van mij. Maar dat kan natuurlijk nooit tegen een ontmoeting op! Uit ervaring weet ik dat het aankloppen bij iemand een hele stap is. Ik nodig je uit om die eerste stap naar meer zelfvertrouwen, rust en energie te zetten en de regie in handen te nemen. Voel je welkom, mail of bel voor meer informatie. Ik ontmoet je graag!

Administratieve gegevens:
AGB-code praktijk 9057375
AGB-code zorgverlener 90048889
KvK nr. 55679293
BTW nummer NL158957143B01
IBAN NL79INGB0007038470

Comments are closed.