Coaching

Als levenscoach bied ik je persoonlijke begeleiding bij life-events en persoonlijke ontwikkeling.

Dit levert je op: meer zelfvertrouwen, meer rust en meer energie

Wat ik doe met mijn coaching is je inzicht geven in patronen die je in je leven hebt opgebouwd, zodat je zelf de regie weer in handen krijgt. En daar gaat het uiteindelijk om!

Meer zelfvertrouwen, rust en energie verkrijg je onder andere doordat we samen je gedrag en gedachten gaan onderzoeken (cognitieve gedragstherapie). Ook gebruik ik de methoden Voice Dialogue en Focussen en maak ik gebruik van EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing) voor enkelvoudige trauma’s en Mindfulness voor ontspanning. Ik gebruik ook het contextueel perspectief, waarbij we kijken naar de boodschappen vanuit je gezin van herkomst.

In mijn praktijk werk ik onder andere met de theorie van grondlegger Wilhelm Reich dat iedereen gedurende zijn of haar jeugd een bepaald masker heeft opgebouwd, met daaronder een karakterstructuur. Iedere karakterstructuur heeft zijn eigen kwaliteiten, uitdagingen, verdediging, verlangens en energetische weerspiegeling. Op basis van deze theorie kan ik je bewust maken van welke patronen zich in jouw leven hebben gevormd en welke mechanismen je jezelf hebt aangeleerd, hoe je daar constructief mee om kunt gaan en hoe je je kwaliteiten ten volste kunt benutten. Het enneagram is ook een persoonlijkheidsmodel waar ik mee werk. 

Uit ervaring weet ik dat het een hele stap kan zijn om bij iemand voor hulp aan te kloppen. Voel je welkom om me te mailen of bellen op 06-24564111 (zie ook contact) voor meer informatie of een afspraak.

Comments are closed.